Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cyans Tortues jhvyhhhhhhhhhhhhh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


16e minuut.
Ekoh rent richting de bal. Colomban onderschept slim de pass. Colomban probeert naar een medespeler te passen. Bamba is nu in balbezit. Bamba schiet op doel. N`Toko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Baoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokossi rent richting de bal. Pokossi passt de bal in één keer door. Kamga rent richting de bal. Kamga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
N`Chare rent richting de bal. Ekoh rent richting de bal. Ekoh passt de bal in één keer door. Daar is Bamba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bamba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyans Tortues 57%, jhvyhhhhhhhhhhhhh 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cyans Tortues - jhvyhhhhhhhhhhhhh 0:0

47e minuut.
N`Dam probeert naar een medespeler te passen. N`Kodo is nu in balbezit. Pokossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokossi schiet op doel. Honi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tchanthuing trapt de bal weg. N`Gilad kopt de bal weg. N`Kodo heeft problemen om de bal te vangen. Kamga onderschept slim de pass. Kamga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Abunaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abunaw met een sublieme pass. Maigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari geeft een lange en hoge pass. Bamba rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Abunaw speelt de bal door. N`Chare rent richting de bal. Bamba rent richting de bal. N`Chare bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Chare schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyans Tortues 51%, jhvyhhhhhhhhhhhhh 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cyans Tortues - jhvyhhhhhhhhhhhhh 0:0