Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jhvyhhhhhhhhhhhhh Cyans Tortues
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


6e minuut.
N`Chare bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gilad is nu in balbezit. N`Gilad passt de bal zonder na te denken. Kamga is nu in balbezit. Kamga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Colomban bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomban geeft de bal voor. Inworp. N`Dam met een snelle inworp. Pokossi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jua bereikt de bal nog maar net als eerste. Jua passt de bal in één keer door. Baoro is nu in balbezit. N`Chare is nu in balbezit. N`Chare draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Colomban is nu in balbezit. Colomban geeft een hoge lob. Efoulou kopt de bal weg. Kamga rent richting de bal. Kamga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Maigari met een sublieme pass. N`Chare is nu in balbezit. N`Chare draait met de bal, schiet en ... Dieudonné verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat N`Toko niet meer kan verder spelen. Essomba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhvyhhhhhhhhhhhhh 64%, Cyans Tortues 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jhvyhhhhhhhhhhhhh - Cyans Tortues 0:0

68e minuut.
Efoulou met een sublieme pass. N`Chare is nu in balbezit. N`Gilad begaat een overtreding. N`Gilad krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Abunaw rent richting de bal. Abunaw geeft een hoge lob. Eta heeft problemen om de bal te vangen. Pelle is nu in balbezit. Pelle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Klungelig pakt Achu de bal. Maigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari passt de bal in één keer door. Pelle rent richting de bal. Pelle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhvyhhhhhhhhhhhhh 38%, Cyans Tortues 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jhvyhhhhhhhhhhhhh - Cyans Tortues 0:0