Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kimbung Royal Faucons
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Dikoume probeert naar een medespeler te passen. Effa probeert naar een medespeler te passen. Awala bereikt de bal nog maar net als eerste. Awala schiet op doel. Djam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kimbung - Royal Faucons 0:1

8e minuut.
Essengue is nu in balbezit. Tchanthuing is nu in balbezit. Essengue rent richting de bal. Tchanthuing rent richting de bal. Tchanthuing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dikoume rent richting de bal. Tchanthuing verovert de bal door een tackle van achteren. Tchanthuing passt de bal in één keer door. Essengue is nu in balbezit. Essengue schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mendouga is nu in balbezit. N`Guidjol verovert de bal door een tackle van achteren. N`Guidjol passt de bal met de wreef. Awala is nu in balbezit. Awala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Awala bereikt de bal nog maar net als eerste. Awala schiet op doel. Djam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kimbung - Royal Faucons 0:2

27e minuut.
Tchanthuing met een sublieme pass. Klungelig pakt Essengue de bal. Awala rent richting de bal. Awala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kimbung - Royal Faucons 0:3

32e minuut.
Madi onderschept slim de pass. Madi speelt de bal door. M`Bella heeft problemen om de bal te vangen. Awala is nu in balbezit. Awala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kimbung - Royal Faucons 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kimbung 46%, Royal Faucons 54%.
FC Kimbung - Royal Faucons 0:4

50e minuut.
M`Beng rent richting de bal. Moungue rent richting de bal. Moungue geeft een hoge lob. Essengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Essengue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
M`Bella geeft een hoge lob. Tsopzang is nu in balbezit. Essengue onderschept slim de pass. Essengue haalt uit met een fantastische trap. Ikwi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kimbung - Royal Faucons 1:4

56e minuut.
Toguo met een snelle inworp. N`Guidjol bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mendouga zijn tegenspeler op de grond. Mendouga krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Moungue raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nana komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tsopzang kan de bal niet met de borst controleren. Dikoume bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchanthuing is nu in balbezit. Essengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Essengue schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Miyehane rent richting de bal. N`Guidjol is nu in balbezit. N`Guidjol met een sublieme pass. Awala rent richting de bal. Awala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kimbung 42%, Royal Faucons 58%.
FC Kimbung - Royal Faucons 1:4