Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cyans Canards jhvyhhhhhhhhhhhhh
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Yinda kopt de bal weg. Klungelig pakt Colomban de bal. M`Bang speelt de bal door. Bithe heeft problemen om de bal te vangen. Bithe haalt uit met een fantastische trap. Honi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyans Canards - jhvyhhhhhhhhhhhhh 1:0

12e minuut.
Ombede probeert naar een medespeler te passen. Bithe is nu in balbezit. Baoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithe verovert de bal door een tackle van achteren. Bithe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyans Canards - jhvyhhhhhhhhhhhhh 2:0

25e minuut.
Colomban bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bang verovert de bal door een tackle van achteren. Ombede is nu in balbezit. M`Bang verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bang geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Honi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Moliva is nu in balbezit. N`Chare schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. N`Chare krijgt een gele kaart. Moliva roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Moliva kan niet meer verder spelen. Ousmanou komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Colomban passt de bal in één keer door. Moutchen is nu in balbezit. Gathuessi onderschept slim de pass. Gathuessi geeft een hoge lob. Bamba krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Daar is Bithe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Bang rent richting de bal. Colomban rent richting de bal. M`Bang onderschept slim de pass. M`Bang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyans Canards - jhvyhhhhhhhhhhhhh 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyans Canards 38%, jhvyhhhhhhhhhhhhh 62%.
Cyans Canards - jhvyhhhhhhhhhhhhh 3:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gathuessi met een snelle inworp. Tignyemb is nu in balbezit. N`Chare verovert de bal door een tackle van achteren. N`Chare geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Tesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesso geeft een hoge lob. Bithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithe haalt uit met een fantastische trap. N`Kodo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Djam trapt de bal weg van het doel. Colomban rent richting de bal. M`Bang begaat een overtreding. M`Bang krijgt een gele kaart. Colomban raakt geblesseerd tijdens het duel. Colomban zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gathuessi geeft een lange en hoge pass. Ousmanou rent richting de bal. Ousmanou passt de bal zonder na te denken. Bithe is nu in balbezit. Bithe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyans Canards - jhvyhhhhhhhhhhhhh 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyans Canards 50%, jhvyhhhhhhhhhhhhh 50%.
Cyans Canards - jhvyhhhhhhhhhhhhh 4:0