Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc zabra FC Kimbung
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Moundi met een harde bal richting middenveld. Tchouga kopt de bal weg. Nami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yaoussa is nu in balbezit. Yaoussa draait met de bal, schiet en ... Djam bokst de bal weg.

7e minuut.
Wanssi verovert de bal door een tackle van achteren. Wanssi passt de bal zonder na te denken. Yaoussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchouga rent richting de bal. Tchouga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zabra - FC Kimbung 1:0

10e minuut.
Djam met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Heuyot de bal onder controle te krijgen. Halidou rent richting de bal. Halidou geeft de bal voor. Nami geeft de bal voor. Moundi bokst de bal weg.

12e minuut.
Halidou geeft de bal voor. Essengue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tchanthuing rent richting de bal. Essengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Essengue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Heuyot met de inworp. Tchouga is nu in balbezit. Nami rent richting de bal. Tchouga onderschept slim de pass. Tchouga geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Yaoussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Yaoussa is nu in balbezit. Yaoussa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc zabra - FC Kimbung 2:0

23e minuut.
Kitieu geeft een hoge lob. Mendouga heeft problemen om de bal te vangen. Miyehane bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchouga onderschept slim de pass. Tchouga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mendouga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eyeffa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zabra 48%, FC Kimbung 52%.
fc zabra - FC Kimbung 2:0

46e minuut.
Lontchi geeft de bal voor. Heuyot rent richting de bal. Heuyot probeert naar een medespeler te passen. Tchouga is nu in balbezit. Tchouga draait met de bal, schiet en ... Djam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Tchanthuing verovert de bal door een tackle van achteren. Tchanthuing passt de bal met de wreef. M`Bom bereikt de bal nog maar net als eerste. Essengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Essengue haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kitieu geeft de bal voor. Inworp. Nami met de inworp. Essindi bereikt de bal nog maar net als eerste. Essindi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Essindi met een snelle inworp. Wanssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchanthuing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tchanthuing krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Eyeffa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wanssi is nu in balbezit. Tchouga rent richting de bal. Tchouga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zabra - FC Kimbung 3:0

81e minuut.
Inworp. Biya met een snelle inworp. Wanssi geeft de bal voor. Heuyot is nu in balbezit. Heuyot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zabra 41%, FC Kimbung 59%.
fc zabra - FC Kimbung 3:0