Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cyans Tortues Cyans Canards
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Moutchen rent richting de bal. Pokossi verovert de bal door een tackle van achteren. Pokossi passt de bal met de wreef. Ayankin rent richting de bal. Ayankin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. N`Toko met een harde bal richting middenveld. M`Bang kopt de bal weg. Bithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bithe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. M`Bang rent richting de bal. Dieudonné rent richting de bal. M`Bang verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
M`Bang verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bang speelt de bal door. Bithe rent richting de bal. Bithe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Daar is M`Bang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Bang met een sublieme pass. Bithe rent richting de bal. Bithe schiet op doel. N`Toko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyans Tortues - Cyans Canards 0:1

21e minuut.
Bithe bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bang rent richting de bal. Bithe rent richting de bal. Bithe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cyans Tortues - Cyans Canards 0:2

26e minuut.
Yinda geeft de bal voor. Inworp. N`Dam met een snelle inworp. Pokossi rent richting de bal. Pokossi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tignyemb is nu in balbezit. Tignyemb met een sublieme pass. M`Bang probeert naar een medespeler te passen. Bithe is nu in balbezit. Bithe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyans Tortues 70%, Cyans Canards 30%.
Cyans Tortues - Cyans Canards 0:2

59e minuut.
Moutchen speelt de bal door. N`Gilad speelt de bal door. Ayankin is nu in balbezit. Pokossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokossi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyans Tortues - Cyans Canards 1:2

61e minuut.
Yinda geeft de bal voor. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithe onderschept slim de pass. Bithe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Achu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Gilad rent richting de bal. N`Gilad passt de bal in één keer door. Ayankin is nu in balbezit. Ayankin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Medjo met een snelle inworp. Ousmanou is nu in balbezit. Ousmanou probeert naar een medespeler te passen. Bithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyans Tortues 45%, Cyans Canards 55%.
Cyans Tortues - Cyans Canards 1:2