Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc zabra Royal Faucons
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Biya met een snelle inworp. Awala is nu in balbezit. Awala geeft een hoge lob. Yaoussa rent richting de bal. Yaoussa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Boudjiho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanssi verovert de bal door een tackle van achteren. Wanssi speelt de bal door. Yaoussa is nu in balbezit. Yaoussa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Eko onderschept slim de pass. Eko probeert naar een medespeler te passen. Madi geeft een hoge lob. Awala rent richting de bal. Awala haalt uit met een fantastische trap. Moundi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Wanssi met een sublieme pass. Eko rent richting de bal. Eko met een sublieme pass. Yaoussa rent richting de bal. Yaoussa draait met de bal, schiet en ... Ikwi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zabra - Royal Faucons 1:0

45e minuut.
Enoka geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fameni de bal onder controle te krijgen. Yaoussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaoussa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fameni de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zabra 38%, Royal Faucons 62%.
fc zabra - Royal Faucons 1:0

48e minuut.
Biya rent richting de bal. Boudjiho bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudjiho passt de bal in één keer door. Toguo is nu in balbezit. Toguo passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Madi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biya met de inworp. Awala heeft problemen om de bal te vangen. Awala geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zabra - Royal Faucons 2:0

60e minuut.
Kitieu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toguo controleert de bal met de borst. Toguo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Tsopzang de bal. Yaoussa is nu in balbezit. Tsopzang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsopzang krijgt een gele kaart. Yaoussa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Awala wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dikoume is nu in balbezit. Eko onderschept slim de pass. Eko geeft een hoge lob. Awala bereikt de bal nog maar net als eerste. Awala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zabra 35%, Royal Faucons 65%.
fc zabra - Royal Faucons 2:0