Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jhvyhhhhhhhhhhhhh Virides Léopards
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
N`Chare bereikt de bal nog maar net als eerste. Abomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abomo geeft een lange en hoge pass. N`Chare rent richting de bal. N`Chare schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
N`Chare speelt de bal door. Bamba rent richting de bal. Kesseng is nu in balbezit. Bamba onderschept slim de pass. Bamba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Abomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamba passt de bal met de wreef. N`Chare is nu in balbezit. N`Chare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Maigari verovert de bal door een tackle van achteren. Maigari met een sublieme pass. Bamba rent richting de bal. N`Chare rent richting de bal. N`Chare haalt uit met een fantastische trap. Bendegue bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
jhvyhhhhhhhhhhhhh - Virides Léopards 1:0

27e minuut.
Moliva is nu in balbezit. N`Chare verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Tombi zijn tegenspeler op de grond. Tombi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kesseng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebedé bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kodo rent richting de bal. Ebedé verovert de bal door een tackle van achteren. Ebedé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
N`Chare kopt de bal weg. Kegne heeft problemen om de bal te vangen. Kegne passt de bal in één keer door. Ebedé bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebedé schiet op doel. Honi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jhvyhhhhhhhhhhhhh - Virides Léopards 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhvyhhhhhhhhhhhhh 59%, Virides Léopards 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jhvyhhhhhhhhhhhhh - Virides Léopards 1:1

51e minuut.
Moliva rent richting de bal. N`Chare bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliva begaat een overtreding. Moliva krijgt een gele kaart. N`Chare raakt geblesseerd tijdens het duel. Baoro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bamba krijgt zijn hoofd ertegen. Bendegue probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bamba bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
jhvyhhhhhhhhhhhhh - Virides Léopards 2:1

53e minuut.
Tombi rent richting de bal. Abunaw onderschept slim de pass. Abunaw probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bamba de bal. Bamba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Baoro passt de bal met de wreef. Colomban is nu in balbezit. Colomban passt de bal zonder na te denken. Ebedé rent richting de bal. Ebedé draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ombede passt de bal in één keer door. Kegne bereikt de bal nog maar net als eerste. Kegne speelt de bal door. Ebedé is nu in balbezit. Ebedé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhvyhhhhhhhhhhhhh 45%, Virides Léopards 55%.
jhvyhhhhhhhhhhhhh - Virides Léopards 2:1