Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc zabra Cyans Tortues
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Yaoussa rent richting de bal. Yaoussa geeft de bal voor. Eko heeft problemen om de bal te vangen. Eko schiet op doel. N`Toko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zabra - Cyans Tortues 1:0

14e minuut.
Ekoh kopt de bal weg. Enoka heeft problemen om de bal te vangen. Pokossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokossi draait met de bal, schiet en ... Kitieu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc zabra - Cyans Tortues 1:1

20e minuut.
Dieudonné heeft problemen om de bal te vangen. Dieudonné geeft een lange en hoge pass. Kitieu is nu in balbezit. Kamga verovert de bal door een tackle van achteren. Kamga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Jua rent richting de bal. Yaoussa onderschept slim de pass. Yaoussa passt de bal met de wreef. Biya is nu in balbezit. Biya geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ekoh met een sublieme pass. N`Dam is nu in balbezit. N`Dam geeft de bal voor. Kamga rent richting de bal. Kamga schiet op doel. Moundi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kitieu geeft de bal voor. Inworp. Jua met de inworp. N`Dam controleert de bal met de borst. N`Dam geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zabra - Cyans Tortues 1:2

43e minuut.
Heuyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Heuyot met een sublieme pass. N`Gilad met een sublieme pass. Yaoussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaoussa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zabra 54%, Cyans Tortues 46%.
fc zabra - Cyans Tortues 1:2

48e minuut.
Inworp. Achu met een snelle inworp. Ekoh probeert de bal met de borst te controleren. Ekoh geeft een hoge lob. N`Dam geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Achu bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gilad is nu in balbezit. N`Gilad passt de bal met de wreef. Kamga rent richting de bal. Kamga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ekoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanssi verovert de bal door een tackle van achteren. Wanssi passt de bal zonder na te denken. Yaoussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaoussa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Achu rent richting de bal. Achu geeft een lange en hoge pass. Daar is Wanssi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchekane rent richting de bal. Tchekane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Biya passt de bal met de wreef. N`Gilad rent richting de bal. N`Gilad probeert naar een medespeler te passen. Kamga is nu in balbezit. Kamga draait met de bal, schiet en ... Moundi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zabra - Cyans Tortues 1:3

75e minuut.
Kamga is nu in balbezit. Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu passt de bal zonder na te denken. N`Dam is nu in balbezit. N`Dam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Heuyot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tchekane rent richting de bal. Tchekane draait met de bal, schiet en ... Biya is nu in balbezit. Biya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zabra 45%, Cyans Tortues 55%.
fc zabra - Cyans Tortues 1:3