Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cyans Canards FC Kimbung
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Essindi geeft een hoge lob. Essengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Essengue draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bengondo de bal onder controle te krijgen. Djam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyans Canards - FC Kimbung 0:1

5e minuut.
Bithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchanthuing speelt de bal door. Mendouga is nu in balbezit. M`Bang verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yinda met een snelle inworp. Mendouga probeert naar een medespeler te passen. M`Bang bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ousmanou bereikt de bal nog maar net als eerste. Essengue rent richting de bal. Essengue passt de bal met de wreef. Tchanthuing is nu in balbezit. Tchanthuing schiet op doel. Djam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Ousmanou is nu in balbezit. Ousmanou passt de bal met de wreef. Miyehane rent richting de bal. Yinda verovert de bal door een tackle van achteren. Yinda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Essengue rent richting de bal. Tchanthuing rent richting de bal. Amougou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amougou krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bengondo trapt de bal weg. Daar is M`Bang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendouga rent richting de bal. M`Bang verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bang draait met de bal, schiet en ... Djam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Nami is nu in balbezit. M`Bang onderschept slim de pass. M`Bang speelt de bal door. Bithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyans Canards 47%, FC Kimbung 53%.
Cyans Canards - FC Kimbung 0:1

60e minuut.
Nana heeft problemen om de bal te vangen. Essindi rent richting de bal. Essindi met een sublieme pass. Essengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Essengue draait met de bal, schiet en ... Djam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyans Canards - FC Kimbung 0:2

67e minuut.
Ousmanou is nu in balbezit. Essengue onderschept slim de pass. Essengue passt de bal in één keer door. Tchanthuing rent richting de bal. Tchanthuing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Nami verovert de bal door een tackle van achteren. Nami geeft een hoge lob. Amougou probeert de bal aan de voet te houden. Essengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Essengue draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Nami bereikt de bal nog maar net als eerste. Nami passt de bal met de wreef. Essengue probeert naar een medespeler te passen. Tchanthuing rent richting de bal. Tchanthuing haalt uit met een fantastische trap. Djam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
M`Bang onderschept slim de pass. Bithe is nu in balbezit. M`Bang is nu in balbezit. Bithe is nu in balbezit. Bithe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cyans Canards - FC Kimbung 1:2

80e minuut.
Klungelig pakt Nana de bal. Tesso is nu in balbezit. Nana bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesso verovert de bal door een tackle van achteren. Tesso geeft de bal voor. Paal! Djam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyans Canards 64%, FC Kimbung 36%.
Cyans Canards - FC Kimbung 1:2