Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cyans Canards Virides Léopards
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
M`Bang passt de bal met de wreef. Enoka rent richting de bal. Bithe verovert de bal door een tackle van achteren. Bithe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Tignyemb heeft problemen om de bal te vangen. Tignyemb speelt de bal door. Kesseng is nu in balbezit. Moliva rent richting de bal. Moliva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Kesseng de bal. Kesseng probeert naar een medespeler te passen. Ebedé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kegne is nu in balbezit. Kegne draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyans Canards 49%, Virides Léopards 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cyans Canards - Virides Léopards 0:0

46e minuut.
Daar is Moliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kegne onderschept slim de pass. Kegne passt de bal met de wreef. Ebedé bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebedé draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Djam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Bengondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengondo geeft een hoge lob. Moliva kopt de bal weg. Daar is Ebedé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebedé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
M`Bang speelt de bal door. Bithe rent richting de bal. Tombi begaat een overtreding. Tombi krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Klungelig pakt Tesso de bal. Abomo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tesso raakt geblesseerd tijdens het duel. Moliva zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yinda kopt de bal weg. Bithe rent richting de bal. Bithe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bithe heeft problemen om de bal te vangen. Enoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithe onderschept slim de pass. M`Bang is nu in balbezit. M`Bang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bendegue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyans Canards 49%, Virides Léopards 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cyans Canards - Virides Léopards 0:0