Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kimbung Cyans Tortues
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


11e minuut.
Halidou met de inworp. Mendouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokossi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pokossi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mendouga onderschept slim de pass. Mendouga met een sublieme pass. Ekoh rent richting de bal. Essengue onderschept slim de pass. Essengue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Jua de bal onder controle te krijgen. Jua probeert naar een medespeler te passen. Tchanthuing rent richting de bal. Tchanthuing draait met de bal, schiet en ... N`Toko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kimbung - Cyans Tortues 1:0

21e minuut.
Nami bereikt de bal nog maar net als eerste. Nami probeert naar een medespeler te passen. Mendouga probeert naar een medespeler te passen. Essengue rent richting de bal. Essengue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kimbung - Cyans Tortues 2:0

27e minuut.
Bekolo met een snelle inworp. N`Gilad bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gilad geeft de bal voor. Achu is nu in balbezit. Achu schiet op doel. Djam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Djam probeert naar een medespeler te passen. Tchanthuing bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gilad maakt een afschuwelijke overtreding. N`Gilad krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Pokossi onderschept slim de pass. Pokossi met een sublieme pass. Kamga rent richting de bal. Kamga haalt uit met een fantastische trap. Djam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kimbung - Cyans Tortues 2:1

38e minuut.
Miyehane geeft een hoge lob. Pokossi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jua rent richting de bal. Tchanthuing onderschept slim de pass. Tchanthuing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kimbung - Cyans Tortues 3:1

39e minuut.
Pokossi is nu in balbezit. Pokossi passt de bal zonder na te denken. Jua bereikt de bal nog maar net als eerste. Essengue onderschept slim de pass. Essengue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kimbung 31%, Cyans Tortues 69%.
FC Kimbung - Cyans Tortues 3:1

46e minuut.
Kamga heeft problemen om de bal te vangen. Tchanthuing is nu in balbezit. Kamga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamga krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Bekolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekolo geeft een hoge lob. Moungue heeft problemen om de bal te vangen. Kamga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Moungue geeft de bal voor. Inworp. Achu met de inworp. Pokossi is nu in balbezit. Pokossi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pokossi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ayankin komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ekoh passt de bal zonder na te denken. Ayankin is nu in balbezit. Kamga is nu in balbezit. Ayankin rent richting de bal. Ayankin draait met de bal, schiet en ... Djam bokst de bal weg.

80e minuut.
Tchanthuing is nu in balbezit. Ekoh probeert naar een medespeler te passen. Bekolo speelt de bal door. Kamga heeft problemen om de bal te vangen. Kamga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kimbung - Cyans Tortues 3:2

88e minuut.
N`Toko met een sublieme pass. Mendouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayankin onderschept slim de pass. Ayankin schiet op doel. Djam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kimbung - Cyans Tortues 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kimbung 62%, Cyans Tortues 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kimbung - Cyans Tortues 3:3