Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Faucons Cyans Tortues
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Tchimtchoua rent richting de bal. Tsopzang is nu in balbezit. Tchimtchoua verovert de bal door een tackle van achteren. Tchimtchoua schiet op doel. N`Keng probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. N`Keng probeert naar een medespeler te passen. N`Guidjol kopt de bal weg. Daar is Tsopzang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamga is nu in balbezit. Kamga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Awala passt de bal zonder na te denken. N`Guidjol rent richting de bal. Awala rent richting de bal. N`Guidjol is nu in balbezit. N`Guidjol haalt uit met een fantastische trap. N`Toko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ekoh verovert de bal door een tackle van achteren. Ekoh met een sublieme pass. Kamga heeft problemen om de bal te vangen. Kamga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tsopzang de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Kamga is nu in balbezit. Kamga passt de bal met de wreef. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap. Fameni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Faucons - Cyans Tortues 0:1

34e minuut.
Daar is Boudjiho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dikoume is nu in balbezit. Kamga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikoume verovert de bal door een tackle van achteren. Dikoume schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Faucons 76%, Cyans Tortues 24%.
Royal Faucons - Cyans Tortues 0:1

60e minuut.
N`Dam kopt de bal weg. Tchimtchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsopzang is nu in balbezit. Tchimtchoua verovert de bal door een tackle van achteren. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Faucons - Cyans Tortues 0:2

64e minuut.
Achu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toguo is nu in balbezit. Achu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Achu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Faucons 56%, Cyans Tortues 44%.
Royal Faucons - Cyans Tortues 0:2