Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
muta Arzanese
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Simiyu met een sublieme pass. Keter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi schiet op doel. Kilonzo kan de bal niet met de borst controleren. Kimaiyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Barsosio verovert de bal door een tackle van achteren. Barsosio passt de bal in één keer door. Gitonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitonga haalt uit met een fantastische trap. Rotich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
muta - Arzanese 0:1

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rotich trapt de bal weg. Jepleting kopt de bal weg. Daar is Keter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keter draait met de bal, schiet en ... Kimaiyo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
muta - Arzanese 1:1

20e minuut.
Ngilu geeft de bal voor. Inworp. Mururi met een snelle inworp. Jepleting is nu in balbezit. Jepleting draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jepleting rent richting de bal. Barsosio begaat een overtreding. Jepleting is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kilonzo de bal. Keter is nu in balbezit. Keter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
muta - Arzanese 2:1

30e minuut.
Phiri passt de bal met de wreef. Gitonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Simiyu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simiyu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gitonga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barsosio wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ngilu geeft een lange en hoge pass. Kimaiyo rent richting de bal. Kimaiyo geeft de bal voor. Keter is nu in balbezit. Keter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muta 46%, Arzanese 54%.
muta - Arzanese 2:1

54e minuut.
Peponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitonga verovert de bal door een tackle van achteren. Karai rent richting de bal. Barsosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Barsosio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
muta - Arzanese 2:2

59e minuut.
Barsosio passt de bal met de wreef. Tergat bereikt de bal nog maar net als eerste. Tergat passt de bal met de wreef. Gitonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitonga schiet op doel. Rotich bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tergat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suji speelt de bal door. Gitonga rent richting de bal. Gitonga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muta 61%, Arzanese 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
muta - Arzanese 2:2