Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arzanese under 21
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Bitok passt de bal in één keer door. Adipo is nu in balbezit. Adipo passt de bal met de wreef. Kinyor heeft problemen om de bal te vangen. Kinyor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ivuti geeft een hoge lob. Daar is Wambugu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinyor is nu in balbezit. Adipo is nu in balbezit. Adipo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kimaiyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Ruto onderschept slim de pass. Ruto speelt de bal door. Kinyor is nu in balbezit. Kinyor draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ngilu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rono onderschept slim de pass. Rono met een sublieme pass. Tergat rent richting de bal. Kinyor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinyor draait met de bal, schiet en ... Kimaiyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kipkunui kopt de bal weg. Tergat bereikt de bal nog maar net als eerste. Tergat geeft een hoge lob. Gitonga is nu in balbezit. Gitonga draait met de bal, schiet en ... Baraza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arzanese 60%, under 21 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arzanese - under 21 0:0

57e minuut.
Bitok is nu in balbezit. Adipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adipo met een sublieme pass. Kinyor is nu in balbezit. Kinyor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bayo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adumbe komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Barsosio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kipkunui raakt geblesseerd tijdens het duel. Kipkunui met een snel genomen vrije trap. Kinyor rent richting de bal. Kinyor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Suji rent richting de bal. Kipkunui onderschept slim de pass. Tergat rent richting de bal. Adipo verovert de bal door een tackle van achteren. Adipo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arzanese 52%, under 21 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arzanese - under 21 0:0