Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Hammers Fascinating Muhogo
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Dunde rent richting de bal. Dunde geeft een lange en hoge pass. Kororia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kororia geeft een hoge lob. Kapkobi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Kamau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nduria is nu in balbezit. Nduria passt de bal in één keer door. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Shikubu rent richting de bal. Shikubu probeert naar een medespeler te passen. Koech met een sublieme pass. Teroitich rent richting de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dulecha rent richting de bal. Kinyor onderschept slim de pass. Kinyor speelt de bal door. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kinyor kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kororia de bal onder controle te krijgen. Koech speelt de bal door. Teroitich rent richting de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Chelanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Shikubu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikubu passt de bal in één keer door. Gichure rent richting de bal. Teroitich onderschept slim de pass. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. Chelanga bokst de bal weg.

28e minuut.
Koech verovert de bal door een tackle van achteren. Kororia is nu in balbezit. Kororia speelt de bal door. Kapkobi rent richting de bal. Kapkobi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Koech verovert de bal door een tackle van achteren. Koech met een sublieme pass. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Hammers - Fascinating Muhogo 1:0

44e minuut.
Koech raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kipkoech komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Kipkoech geeft een hoge lob. Kororia verovert de bal door een tackle van achteren. Nduria is nu in balbezit. Nduria geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gichure de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Hammers - Fascinating Muhogo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Hammers 36%, Fascinating Muhogo 64%.
Fierce Hammers - Fascinating Muhogo 2:0

47e minuut.
Dulecha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machethe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kipkoech de bal. Kipkoech geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Hammers - Fascinating Muhogo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Hammers 24%, Fascinating Muhogo 76%.
Fierce Hammers - Fascinating Muhogo 3:0