Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nairombi fc Fascinating Muhogo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kororia verovert de bal door een tackle van achteren. Kororia probeert naar een medespeler te passen. Chelanga is nu in balbezit. Nzibo onderschept slim de pass. Nzibo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gichonga speelt de bal door. Nzibo rent richting de bal. Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo verovert de bal door een tackle van achteren. Nzibo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kiplagat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wambugu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phiri geeft een lange en hoge pass. Kilonzo krijgt zijn hoofd ertegen. Ngaywa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kamade de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nairombi fc - Fascinating Muhogo 0:1

23e minuut.
Phiri speelt de bal door. Klungelig pakt Dulecha de bal. Nzibo rent richting de bal. Nzibo draait met de bal, schiet en ... Yongo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Kilonzo de bal onder controle te krijgen. Yongo is nu in balbezit. Met opzet legt Kororia zijn tegenspeler op de grond. Kororia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Yongo geeft een lange en hoge pass. Kapkobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Langat probeert naar een medespeler te passen. Nzibo rent richting de bal. Nzibo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nairombi fc - Fascinating Muhogo 1:1

42e minuut.
Yongo kopt de bal weg. Oracho rent richting de bal. Kamau is nu in balbezit. Oracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Oracho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nairombi fc 38%, Fascinating Muhogo 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nairombi fc - Fascinating Muhogo 1:1

56e minuut.
Kariuki passt de bal zonder na te denken. Oracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Oracho passt de bal in één keer door. Nzibo rent richting de bal. Nzibo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nairombi fc - Fascinating Muhogo 2:1

62e minuut.
Kariuki is nu in balbezit. Dulecha rent richting de bal. Kariuki maakt een afschuwelijke overtreding. Kariuki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Langat geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nzibo de bal onder controle te krijgen. Gichure is nu in balbezit. Nzibo is nu in balbezit. Nzibo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nairombi fc 28%, Fascinating Muhogo 72%.
Nairombi fc - Fascinating Muhogo 2:1