Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
under 21 Fascinating Muhogo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kilonzo geeft een hoge lob. Kororia rent richting de bal. Kororia met een sublieme pass. Kapkobi heeft problemen om de bal te vangen. Kapkobi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
under 21 - Fascinating Muhogo 0:1

6e minuut.
Ruto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruto speelt de bal door. Kororia is nu in balbezit. Kinyor onderschept slim de pass. Kinyor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Murunga de bal. Kapkobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Murunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapkobi verovert de bal door een tackle van achteren. Kapkobi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kinyor is nu in balbezit. Kinyor passt de bal met de wreef. Adipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adipo draait met de bal, schiet en ... Kinyor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kororia passt de bal met de wreef. Kapkobi rent richting de bal. Ivuti verovert de bal door een tackle van achteren. Phiri verovert de bal door een tackle van achteren. Phiri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kipkunui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Konchellah komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: under 21 44%, Fascinating Muhogo 56%.
under 21 - Fascinating Muhogo 0:1

61e minuut.
Phiri is nu in balbezit. Phiri met een sublieme pass. Kapkobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapkobi haalt uit met een fantastische trap. Baraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ivuti geeft de bal voor. Masya speelt de bal door. Dulecha heeft problemen om de bal te vangen. Kinyor is nu in balbezit. Kinyor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dulecha met de inworp. Klungelig pakt Chelanga de bal. Adipo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adipo krijgt een gele kaart. Chelanga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chelanga kan niet meer verder spelen. Matiku komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: under 21 55%, Fascinating Muhogo 45%.
under 21 - Fascinating Muhogo 0:1