Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
super yung stars Nairombi fc
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Nzibo passt de bal in één keer door. Kemboi rent richting de bal. Kemboi passt de bal zonder na te denken. Oracho rent richting de bal. Oracho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Langat rent richting de bal. Langat geeft een hoge lob. Wekessa rent richting de bal. Nzibo verovert de bal door een tackle van achteren. Nzibo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
super yung stars - Nairombi fc 0:1

19e minuut.
Simiyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongo maakt een afschuwelijke overtreding. Simiyu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kapkobi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kariuki kan de bal niet met de borst controleren. Suji is nu in balbezit. Suji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo onderschept slim de pass. Nzibo draait met de bal, schiet en ... Gacharia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
super yung stars - Nairombi fc 0:2

38e minuut.
Yongo met een snelle inworp. Oracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua rent richting de bal. Oracho verovert de bal door een tackle van achteren. Oracho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super yung stars 56%, Nairombi fc 44%.
super yung stars - Nairombi fc 0:2

50e minuut.
Gichonga passt de bal in één keer door. Daar is Kemboi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemboi passt de bal met de wreef. Nzibo rent richting de bal. Nzibo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Akii-Bua raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jepleting komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kemboi rent richting de bal. Kemboi passt de bal in één keer door. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oracho is nu in balbezit. Oracho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tikolo geeft de bal voor. Inworp. Kariuki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oracho is nu in balbezit. Oracho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
super yung stars - Nairombi fc 0:3

83e minuut.
Kariuki speelt de bal door. Chelanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chelanga geeft een lange en hoge pass. Suji kan de bal niet met de borst controleren. Suji haalt uit met een fantastische trap. Ngaywa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super yung stars 60%, Nairombi fc 40%.
super yung stars - Nairombi fc 0:3