Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
super yung stars under 21
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Klungelig pakt Kapkobi de bal. Wekessa met een sublieme pass. Daar is Kipkunui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adipo is nu in balbezit. Adipo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Simiyu met de inworp. Gachu rent richting de bal. Gachu passt de bal in één keer door. Akii-Bua is nu in balbezit. Akii-Bua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Odinga rent richting de bal. Odinga speelt de bal door. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachu onderschept slim de pass. Gachu draait met de bal, schiet en ... Baraza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
super yung stars - under 21 1:0

41e minuut.
Akii-Bua onderschept slim de pass. Akii-Bua passt de bal in één keer door. Kipkunui is nu in balbezit. Otieno verovert de bal door een tackle van achteren. Otieno draait met de bal, schiet en ... Baraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super yung stars 58%, under 21 42%.
super yung stars - under 21 1:0

61e minuut.
Inworp. Murunga met de inworp. Rono probeert naar een medespeler te passen. Adipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adipo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
super yung stars - under 21 1:1

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murunga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rono bereikt de bal nog maar net als eerste. Rono geeft de bal voor. Kinyor springt en kopt de bal. Gacharia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kinyor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Konchellah komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachu verovert de bal door een tackle van achteren. Gachu speelt de bal door. Suji is nu in balbezit. Suji schiet op doel. Baraza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super yung stars 58%, under 21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
super yung stars - under 21 1:1