Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gk rovers albert
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Strakosha verovert de bal door een tackle van achteren. Strakosha probeert naar een medespeler te passen. Demollari bereikt de bal nog maar net als eerste. Llubani verovert de bal door een tackle van achteren. Llubani haalt uit met een fantastische trap. Fusha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gk rovers - albert 0:1

12e minuut.
Kola passt de bal zonder na te denken. Schaut is nu in balbezit. Schaut met een sublieme pass. Daar is Pashollari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pashollari draait met de bal, schiet en ... Daci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda probeert naar een medespeler te passen. Llubani speelt de bal door. Muhaxheri is nu in balbezit. Muhaxheri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gk rovers - albert 0:2

35e minuut.
Grami geeft een lange en hoge pass. Daar is Lamaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llubani rent richting de bal. Muhaxheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaxheri haalt uit met een fantastische trap. Fusha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Shosholli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thika rent richting de bal. Pashollari begaat een overtreding. Pashollari krijgt een gele kaart. Thika wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Thika is nu in balbezit. Thika geeft een hoge lob. Llubani heeft problemen om de bal te vangen. Muhaxheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaxheri haalt uit met een fantastische trap. Fusha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gk rovers 57%, albert 43%.
Gk rovers - albert 0:2

84e minuut.
Muhaxheri speelt de bal door. Pashollari bereikt de bal nog maar net als eerste. Thika bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaxheri rent richting de bal. Muhaxheri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gk rovers - albert 0:3

88e minuut.
Llubani passt de bal in één keer door. Thika rent richting de bal. Pashollari begaat een overtreding. Pashollari krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Thika moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Thika kan niet meer verder spelen. Haxhi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gk rovers 49%, albert 51%.
Gk rovers - albert 0:3