Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Tirona leoniti
5-3-2 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
average Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Duka de bal. Foniqi is nu in balbezit. Çarçani begaat een overtreding. Çarçani krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Vuthaj heeft problemen om de bal te vangen. Pllana verovert de bal door een tackle van achteren. Vuthaj maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vuthaj naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pllana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pllana met een snel genomen vrije trap. Ngjelo springt en kopt de bal. Bublica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Muka verovert de bal door een tackle van achteren. Mavraj is nu in balbezit. Mavraj speelt de bal door. Foniqi heeft problemen om de bal te vangen. Foniqi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Duka verovert de bal door een tackle van achteren. Duka geeft een lange en hoge pass. Ngjelo is nu in balbezit. Ngjelo haalt uit met een fantastische trap. Shqina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pllana zal de hoekschop nemen. Daar is Duka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodaj is nu in balbezit. Duka onderschept slim de pass. Duka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tirona 64%, leoniti 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Tirona - leoniti 0:0

46e minuut.
Foniqi speelt de bal door. Daar is Divjaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shqina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngjelo verovert de bal door een tackle van achteren. Ngjelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Pllana probeert de bal met de borst te controleren. Pllana speelt de bal door. Çarçani speelt de bal door. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Shqina de bal onder controle te krijgen. Divjaka is nu in balbezit. Divjaka geeft de bal voor. Ngjelo is nu in balbezit. Ngjelo haalt uit met een fantastische trap. Bublica bokst de bal weg. Bublica speelt de bal door. Daar is Muka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muka speelt de bal door. Agalliu rent richting de bal. Agalliu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tirona 41%, leoniti 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Tirona - leoniti 0:0