Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milan94 vm
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Demjaha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahitaj is nu in balbezit. Kardashi is nu in balbezit. Sahitaj onderschept slim de pass. Sahitaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan94 - vm 0:1

6e minuut.
Gjebrea rent richting de bal. Gjebrea geeft een lange en hoge pass. Samarxhiu probeert de bal aan de voet te houden. Çeliku bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeliku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mazrreku is nu in balbezit. Vata probeert naar een medespeler te passen. Hasanaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeliku verovert de bal door een tackle van achteren. Çeliku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kartallozi met een sublieme pass. Mazrreku rent richting de bal. Mazrreku speelt de bal door. Sahitaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahitaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan94 41%, vm 59%.
AC Milan94 - vm 0:1

53e minuut.
Çeliku verovert de bal door een tackle van achteren. Rushiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeliku verovert de bal door een tackle van achteren. Çeliku draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mazrreku geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Rushiti de bal. Samarxhiu probeert naar een medespeler te passen. Sahitaj is nu in balbezit. Sahitaj schiet op doel. Na een snelle pass probeert Demjaha de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Multael rent richting de bal. Multael draait met de bal, schiet en ... Kardashi heeft problemen om de bal te vangen. Sahitaj rent richting de bal. Sahitaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan94 45%, vm 55%.
AC Milan94 - vm 0:1
vm