Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAITEAM denian
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Bublica geeft een hoge lob. Rushiti heeft problemen om de bal te vangen. Merkoja is nu in balbezit. Rushiti onderschept slim de pass. Rushiti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RAITEAM - denian 0:1

19e minuut.
Muka heeft problemen om de bal te vangen. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Llakaj onderschept slim de pass. Muka rent richting de bal. Muka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RAITEAM - denian 1:1

21e minuut.
Klungelig pakt Merkoja de bal. Merkoja geeft een lange en hoge pass. Muka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muka draait met de bal, schiet en ... Kalemi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RAITEAM - denian 2:1

35e minuut.
Çerkezi rent richting de bal. Xani onderschept slim de pass. Xani passt de bal zonder na te denken. Rushiti is nu in balbezit. Rushiti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Papuçiu rent richting de bal. Papuçiu geeft een hoge lob. Kullaj kopt de bal weg. Rushiti is nu in balbezit. Rushiti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RAITEAM - denian 2:2

40e minuut.
Kullaj geeft een hoge lob. Muka probeert de bal aan de voet te houden. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Llakaj verovert de bal door een tackle van achteren. Llakaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gërmizaj met een snelle inworp. Llakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Korona zijn tegenspeler op de grond. Korona krijgt een gele kaart. Llakaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Llakaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAITEAM 54%, denian 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RAITEAM - denian 2:2

57e minuut.
Llakaj is nu in balbezit. Llakaj probeert naar een medespeler te passen. Muka rent richting de bal. Muka schiet op doel. Pashollari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Çerkezi geeft de bal voor. Inworp. Xani met de inworp. Hasangjekaj controleert de bal met de borst. Hasangjekaj geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Çobani is nu in balbezit. Krasta onderschept slim de pass. Krasta probeert naar een medespeler te passen. Hasangjekaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasangjekaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Gërmizaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Papuçiu met een snelle inworp. Xani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Çobani geeft de bal voor. Llakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Llakaj passt de bal met de wreef. Muka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muka schiet op doel. Pashollari bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Llakaj geeft een hoge lob. Mehmeti controleert de bal met de borst. Muka rent richting de bal. Muka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAITEAM 56%, denian 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RAITEAM - denian 2:2