Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Butrinti vm
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Multael passt de bal in één keer door. Paqarizi met een sublieme pass. Multael probeert naar een medespeler te passen. Sahitaj is nu in balbezit. Sahitaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Butrinti - vm 0:1

12e minuut.
Perko geeft een hoge lob. Paqarizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylejmani speelt de bal door. Sahitaj is nu in balbezit. Sahitaj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kasapi heeft problemen om de bal te vangen. Ramadani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sahitaj rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thomai neemt de hoekschop. Rushiti kopt de bal weg. Paqarizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paqarizi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rushiti is nu in balbezit. Arboni is nu in balbezit. Arboni passt de bal zonder na te denken. Zuna rent richting de bal. Zuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Butrinti - vm 1:1

37e minuut.
Elezi speelt de bal door. Arboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arboni passt de bal in één keer door. Zuna is nu in balbezit. Zuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Butrinti - vm 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butrinti 36%, vm 64%.
Butrinti - vm 2:1

56e minuut.
Elezi rent richting de bal. Paqarizi is nu in balbezit. Elezi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Elezi krijgt een gele kaart. Paqarizi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Paqarizi kan niet meer verder spelen. Halili komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Potera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Shkëmbi de bal. Multael schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Multael krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butrinti 55%, vm 45%.
Butrinti - vm 2:1
vm