Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skenderbeu Butrinti
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Osmani passt de bal met de wreef. Smakaj probeert naar een medespeler te passen. Palaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaj haalt uit met een fantastische trap. Kasapi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Shkëmbi met een sublieme pass. Osmani is nu in balbezit. Palaj is nu in balbezit. Palaj schiet op doel. Ramadani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
skenderbeu - Butrinti 1:0

40e minuut.
Kasapi met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Zuna de bal. Ruhani met een sublieme pass. Palaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skenderbeu 39%, Butrinti 61%.
skenderbeu - Butrinti 1:0

61e minuut.
Muslimi is nu in balbezit. Muslimi passt de bal zonder na te denken. Godaj is nu in balbezit. Palaj onderschept slim de pass. Palaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Smakaj geeft de bal voor. Ramadani speelt de bal door. Muka heeft problemen om de bal te vangen. Zuna is nu in balbezit. Zuna geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Osmani probeert naar een medespeler te passen. Muhaxheri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sylejmani. Sylejmani krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Palaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmani geeft een lange en hoge pass. Muhaxheri rent richting de bal. Muhaxheri geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Ramadani probeert wanhopig de bal te grijpen. Smakaj rent richting de bal. Smakaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
skenderbeu - Butrinti 2:0

73e minuut.
Çuko rent richting de bal. Arboni verovert de bal door een tackle van achteren. Arboni passt de bal in één keer door. Shkëmbi rent richting de bal. Shkëmbi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Muslimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruhani krijgt een gele kaart. Zuna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arboni komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Shkëmbi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nepravishta komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Blaku geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potera met de inworp. Musaraj geeft een hoge lob. Gecaj kopt de bal weg. Gjokutaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blaku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gjokutaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skenderbeu 43%, Butrinti 57%.
skenderbeu - Butrinti 2:0