Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ggsgg ramazan.uklala
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Drenica rent richting de bal. Drenica geeft de bal voor. Daar is Londo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rexha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bajraktari rent richting de bal. Bajraktari probeert naar een medespeler te passen. Londo geeft de bal voor. Mitrovica rent richting de bal. Mitrovica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hagopian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tolka kopt de bal weg. Daar is Bajraktari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajraktari haalt uit met een fantastische trap. Ymeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

21e minuut.
Miloti passt de bal met de wreef. Drenica speelt de bal door. Londo rent richting de bal. Rexha onderschept slim de pass. Rexha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ngjeci probeert naar een medespeler te passen. Rexha is nu in balbezit. Zeneli verovert de bal door een tackle van achteren. Miloti verovert de bal door een tackle van achteren. Miloti draait met de bal, schiet en ... Ngjeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tolka passt de bal met de wreef. Drenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Duka begaat een overtreding. Duka krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mitrovica onderschept slim de pass. Abdihoxha rent richting de bal. Sylka speelt de bal door. Rexha is nu in balbezit. Rexha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggsgg 46%, ramazan.uklala 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ggsgg - ramazan.uklala 0:0

46e minuut.
Sylka geeft een lange en hoge pass. Morina heeft problemen om de bal te vangen. Skrapari is nu in balbezit. Hagopian rent richting de bal. Hagopian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ymeri probeert naar een medespeler te passen. Bajraktari kan de bal niet met de borst controleren. Tolka speelt de bal door. Rexha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexha draait met de bal, schiet en ... Ngjeci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Morina onderschept slim de pass. Mitrovica bereikt de bal nog maar net als eerste. Matmuja rent richting de bal. Mitrovica is nu in balbezit. Mitrovica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mitrovica is nu in balbezit. Baliqi is nu in balbezit. Mitrovica verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrovica haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Abdihoxha de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ggsgg - ramazan.uklala 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggsgg 50%, ramazan.uklala 50%.
ggsgg - ramazan.uklala 1:0