Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Butrinti denian
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Nepravishta is nu in balbezit. Arboni rent richting de bal. Arboni passt de bal in één keer door. Zuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuna haalt uit met een fantastische trap. Pashollari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Butrinti - denian 1:0

16e minuut.
Elezi met de inworp. Arboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Korona speelt de bal door. Zuna is nu in balbezit. Zuna schiet op doel. Pashollari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Korona is nu in balbezit. Arboni onderschept slim de pass. Arboni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuna schiet op doel. Pashollari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butrinti 50%, denian 50%.
Butrinti - denian 1:0

63e minuut.
Godaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushiti onderschept slim de pass. Rushiti probeert naar een medespeler te passen. Zhinipotoku heeft problemen om de bal te vangen. Zhinipotoku haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Krasta speelt de bal door. Zhinipotoku rent richting de bal. Elezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhinipotoku verovert de bal door een tackle van achteren. Zhinipotoku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gjana is nu in balbezit. Musaraj is nu in balbezit. Gjana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gjana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butrinti 40%, denian 60%.
Butrinti - denian 1:0