Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ggsgg Butrinti
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Inworp. Potera met een snelle inworp. Nepravishta is nu in balbezit. Matmuja onderschept slim de pass. Matmuja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kazheli verovert de bal door een tackle van achteren. Kazheli speelt de bal door. Potera is nu in balbezit. Mitrovica verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrovica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ggsgg - Butrinti 1:0

36e minuut.
Ngjeci speelt de bal door. Elezi is nu in balbezit. Matmuja onderschept slim de pass. Mitrovica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrovica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggsgg 52%, Butrinti 48%.
ggsgg - Butrinti 1:0

53e minuut.
Bajraktari rent richting de bal. Bajraktari met een sublieme pass. Mitrovica is nu in balbezit. Mitrovica draait met de bal, schiet en ... Ramadani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ggsgg - Butrinti 2:0

55e minuut.
Elezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matmuja verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrovica is nu in balbezit. Matmuja heeft problemen om de bal te vangen. Matmuja schiet op doel. Ramadani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Arboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arboni passt de bal in één keer door. Zuna rent richting de bal. Zuna draait met de bal, schiet en ... Zeneli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Elezi rent richting de bal. Elezi passt de bal in één keer door. Nepravishta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matmuja onderschept slim de pass. Matmuja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggsgg 41%, Butrinti 59%.
ggsgg - Butrinti 2:0