Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ramazan.uklala RAITEAM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Morina passt de bal met de wreef. Llakaj rent richting de bal. Llakaj speelt de bal door. Damo is nu in balbezit. Damo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ramazan.uklala - RAITEAM 0:1

8e minuut.
Pika geeft de bal voor. Daar is Tolka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baliqi is nu in balbezit. Damo onderschept slim de pass. Damo haalt uit met een fantastische trap. Ymeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ramazan.uklala - RAITEAM 0:2

14e minuut.
Gjoni is nu in balbezit. Drenica rent richting de bal. Gjoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drenica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drenica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramazan.uklala 50%, RAITEAM 50%.
ramazan.uklala - RAITEAM 0:2

67e minuut.
Klungelig pakt Gërmizaj de bal. Çobani is nu in balbezit. Çobani met een sublieme pass. Tolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gërmizaj heeft problemen om de bal te vangen. Sylka is nu in balbezit. Sylka probeert naar een medespeler te passen. Rexha is nu in balbezit. Rexha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramazan.uklala 44%, RAITEAM 56%.
ramazan.uklala - RAITEAM 0:2