Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dejvi My Mind
Normal Tactiek 532
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Butka bereikt de bal nog maar net als eerste. Butka speelt de bal door. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazreku is nu in balbezit. Mazreku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kulina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazreku verovert de bal door een tackle van achteren. Mazreku passt de bal zonder na te denken. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Kapllani onderschept slim de pass. Kapllani geeft een lange en hoge pass. Grazdani heeft problemen om de bal te vangen. Mazreku bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazreku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Berbatovci passt de bal in één keer door. Bejleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Butka is nu in balbezit. Bejleri onderschept slim de pass. Bejleri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kulina is nu in balbezit. Mazreku onderschept slim de pass. Mazreku passt de bal in één keer door. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dejvi - My Mind 1:0

29e minuut.
Pretashi passt de bal zonder na te denken. Llambi is nu in balbezit. Betaj is nu in balbezit. Pretashi verovert de bal door een tackle van achteren. Pretashi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dejvi 42%, My Mind 58%.
dejvi - My Mind 1:0

47e minuut.
Kotorri met een snelle inworp. Nera bereikt de bal nog maar net als eerste. Betaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Betaj krijgt een gele kaart. Nera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nera kan niet meer verder spelen. Rushiti komt het veld opgelopen. Rushiti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zhulali bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhulali draait met de bal, schiet en ... Junuzi probeert de bal aan de voet te houden. Deçolli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dejvi - My Mind 1:1

77e minuut.
Butka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zhulali de bal. Kapllani rent richting de bal. Pretashi onderschept slim de pass. Pretashi draait met de bal, schiet en ... Deçolli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Deçolli rent richting de bal. Deçolli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Berbatovci de bal onder controle te krijgen. Zhulali rent richting de bal. Zhulali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dejvi 56%, My Mind 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dejvi - My Mind 1:1