Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xhonatan haqif
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Malindi probeert naar een medespeler te passen. Londo rent richting de bal. Turkeshi begaat een overtreding. Turkeshi krijgt een gele kaart. Londo raakt geblesseerd tijdens het duel. Londo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saraqi rent richting de bal. Sejdiu heeft problemen om de bal te vangen. Sejdiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xhonatan - haqif 1:0

13e minuut.
Malindi is nu in balbezit. Brando geeft een lange en hoge pass. Shosholli rent richting de bal. Sejdiu verovert de bal door een tackle van achteren. Sejdiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Saraqi probeert naar een medespeler te passen. Prenkëpalaj heeft problemen om de bal te vangen. Sejdiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shosholli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
xhonatan - haqif 2:0

26e minuut.
Shera speelt de bal door. Kalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibali is nu in balbezit. Kalaj verovert de bal door een tackle van achteren. Kalaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kraja met een sublieme pass. Sejdiu rent richting de bal. Malindi verovert de bal door een tackle van achteren. Prenkëpalaj is nu in balbezit. Prenkëpalaj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hagopian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xhonatan 49%, haqif 51%.
xhonatan - haqif 2:0

48e minuut.
Malindi verovert de bal door een tackle van achteren. Bejko rent richting de bal. Malindi begaat een overtreding. Malindi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Shera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Senka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xhonatan 60%, haqif 40%.
xhonatan - haqif 2:0