Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Trepca Ani F.C
tactic3 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Brando is nu in balbezit. Saraçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro rent richting de bal. Saraçi rent richting de bal. Saraçi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tahiri rent richting de bal. Tahiri geeft een hoge lob. Brando is nu in balbezit. Zguro is nu in balbezit. Zguro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Trepca - Ani F.C 1:0

23e minuut.
Markaj geeft de bal voor. Bajraktari rent richting de bal. Bajraktari met een sublieme pass. Saraçi rent richting de bal. Saraçi schiet op doel. Sekiraqa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Nazimi passt de bal in één keer door. Šeme rent richting de bal. Šeme passt de bal met de wreef. Ymeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ymeri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Trepca - Ani F.C 1:1

41e minuut.
Pruthi heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pruthi met een snelle inworp. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga geeft een lange en hoge pass. Paal! Brojka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Trepca 55%, Ani F.C 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Trepca - Ani F.C 1:1

60e minuut.
Saraçi rent richting de bal. Saraçi passt de bal zonder na te denken. Brando rent richting de bal. Zguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Bufi geeft een hoge lob. Fani bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boga krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Palokaj speelt de bal door. Ceka probeert naar een medespeler te passen. Šeme met een sublieme pass. Palokaj rent richting de bal. Palokaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Trepca 47%, Ani F.C 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Trepca - Ani F.C 1:1