Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xhonatan dejvi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Sejdiu rent richting de bal. Mazreku onderschept slim de pass. Prenkëpalaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prenkëpalaj krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Sopa rent richting de bal. Bejko verovert de bal door een tackle van achteren. Berbatovci speelt de bal door. Lama rent richting de bal. Lama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mazreku is nu in balbezit. Mazreku passt de bal in één keer door. Llambi met een sublieme pass. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xhonatan - dejvi 0:1

19e minuut.
Bejko speelt de bal door. Sejdiu rent richting de bal. Berbatovci begaat een overtreding. Berbatovci krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kraja met de inworp. Saraqi geeft een hoge lob. Sopa is nu in balbezit. Mathias bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Prenkëpalaj geeft de bal voor. Betaj is nu in balbezit. Betaj geeft een lange en hoge pass. Lama rent richting de bal. Lama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xhonatan 52%, dejvi 48%.
xhonatan - dejvi 0:1

49e minuut.
Berbatovci verovert de bal door een tackle van achteren. Mazreku is nu in balbezit. Alibali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazreku verovert de bal door een tackle van achteren. Mazreku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xhonatan - dejvi 0:2

58e minuut.
Berbatovci passt de bal met de wreef. Bejko rent richting de bal. Mazreku bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazreku schiet op doel. Thika kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xhonatan 60%, dejvi 40%.
xhonatan - dejvi 0:2