Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dejvi xhonatan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Saraqi passt de bal in één keer door. Betaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sejdiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prenkëpalaj rent richting de bal. Prenkëpalaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mazreku kopt de bal weg. Brando rent richting de bal. Berbatovci geeft een hoge lob. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Prenkëpalaj passt de bal met de wreef. Betaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Betaj speelt de bal door. Lama rent richting de bal. Lama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Betaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prenkëpalaj rent richting de bal. Betaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Betaj krijgt een gele kaart. Prenkëpalaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alibali zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Berbatovci bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbatovci geeft een lange en hoge pass. Muslimi heeft problemen om de bal te vangen. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dejvi - xhonatan 1:0

19e minuut.
Berbatovci probeert naar een medespeler te passen. Bejleri rent richting de bal. Bejleri passt de bal met de wreef. Mazreku is nu in balbezit. Mazreku draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Brando geeft een hoge lob. Muslimi kopt de bal weg. Alibali rent richting de bal. Mazreku onderschept slim de pass. Mazreku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Betaj is nu in balbezit. Betaj probeert naar een medespeler te passen. Lama is nu in balbezit. Lama schiet op doel. Muslimi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dejvi 48%, xhonatan 52%.
dejvi - xhonatan 1:0

48e minuut.
Llambi rent richting de bal. Prenkëpalaj is nu in balbezit. Llambi verovert de bal door een tackle van achteren. Llambi probeert naar een medespeler te passen. Paloka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lama rent richting de bal. Lama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lama rent richting de bal. Mazreku rent richting de bal. Thika verovert de bal door een tackle van achteren. Lama rent richting de bal. Lama draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dejvi - xhonatan 2:0

80e minuut.
Hashani onderschept slim de pass. Hashani geeft een hoge lob. Alibali bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Brando met een sublieme pass. Betaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdiu rent richting de bal. Prenkëpalaj is nu in balbezit. Prenkëpalaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dejvi 47%, xhonatan 53%.
dejvi - xhonatan 2:0