Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kampjonet FC.Trepca
Normal Tactiek tactic3
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Gjergji is nu in balbezit. Saraçi onderschept slim de pass. Saraçi speelt de bal door. Prifti is nu in balbezit. Prifti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zguro heeft problemen om de bal te vangen. Zguro haalt uit met een fantastische trap. Grashtica heeft problemen om de bal te vangen. Zguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kampjonet - FC.Trepca 0:1

31e minuut.
Haxhia rent richting de bal. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Sako bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçi verovert de bal door een tackle van achteren. Saraçi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kampjonet - FC.Trepca 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kampjonet 57%, FC.Trepca 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kampjonet - FC.Trepca 1:1

57e minuut.
Saraçi geeft een lange en hoge pass. Daar is Gjergji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muriqi geeft de bal voor. Zguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kampjonet - FC.Trepca 1:2

59e minuut.
Prishtina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haxhia met een snelle inworp. Shpata heeft problemen om de bal te vangen. Shpata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Grashtica geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Markaj met een snelle inworp. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari geeft een lange en hoge pass. Marku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Malko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shpata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prifti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prifti krijgt een gele kaart. Shpata moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Shpata kan niet meer verder spelen. Basha komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Prishtina geeft een lange en hoge pass. Bajraktari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipa begaat een overtreding. Pipa krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Bardulla speelt de bal door. Klungelig pakt Pipa de bal. Pipa geeft een hoge lob. Saraçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Brojka met een harde bal richting middenveld. Bajraktari kopt de bal weg. Daar is Panidha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraçi rent richting de bal. Saraçi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gjergji kopt de bal weg. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi passt de bal zonder na te denken. Zguro is nu in balbezit. Zguro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kampjonet 54%, FC.Trepca 46%.
kampjonet - FC.Trepca 1:2