Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kampjonet Ani F.C
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Saraçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraçi speelt de bal door. Bardulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga verovert de bal door een tackle van achteren. Boga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Panidha trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Shpata de bal. Bardulla rent richting de bal. Boga onderschept slim de pass. Boga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ymeri onderschept slim de pass. Pipa is nu in balbezit. Boga verovert de bal door een tackle van achteren. Boga schiet op doel. Panidha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kampjonet - Ani F.C 0:1

14e minuut.
Bardulla verovert de bal door een tackle van achteren. Bardulla probeert naar een medespeler te passen. Shpata met een sublieme pass. Saraçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malko verovert de bal door een tackle van achteren. Malko probeert naar een medespeler te passen. Boga is nu in balbezit. Boga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Shpata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazimi verovert de bal door een tackle van achteren. Nazimi passt de bal in één keer door. Pipa is nu in balbezit. Pipa draait met de bal, schiet en ... Sekiraqa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Nazimi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maxharraj komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Pruthi geeft een hoge lob. Panidha speelt de bal door. Shpata heeft problemen om de bal te vangen. Boga rent richting de bal. Boga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kampjonet 51%, Ani F.C 49%.
kampjonet - Ani F.C 0:1

70e minuut.
Brando geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malko met de inworp. Shpata bereikt de bal nog maar net als eerste. Shpata geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kashuri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gjergji is nu in balbezit. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ceka heeft problemen om de bal te vangen. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceka krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Maxharraj is nu in balbezit. Pipa rent richting de bal. Maxharraj begaat een overtreding. Maxharraj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kampjonet 35%, Ani F.C 65%.
kampjonet - Ani F.C 0:1