Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kampjonet My Mind
Normal Tactiek 532
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Shpata met een sublieme pass. Saraçi heeft problemen om de bal te vangen. Saraçi passt de bal in één keer door. Shpata bereikt de bal nog maar net als eerste. Shpata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Shpata raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Basha komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Rushiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Basha verovert de bal door een tackle van achteren. Kotorri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotorri krijgt een gele kaart. Basha moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Basha kan niet meer verder spelen. Mali komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Gjergji rent richting de bal. Butka bereikt de bal nog maar net als eerste. Butka probeert naar een medespeler te passen. Zhulali bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhulali geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kampjonet 57%, My Mind 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kampjonet - My Mind 0:0

47e minuut.
Panidha verovert de bal door een tackle van achteren. Panidha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kotorri de bal. Mali rent richting de bal. Mali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kotorri trapt de bal weg van het doel. Geci kopt de bal weg. Mali rent richting de bal. Daar is Mali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kampjonet - My Mind 1:0

74e minuut.
Zhulali heeft problemen om de bal te vangen. Geci is nu in balbezit. Geci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pretashi de bal. Pretashi schiet op doel. Marku bokst de bal weg.

76e minuut.
Bardulla speelt de bal door. Pretashi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grashtica. Grashtica krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Bardulla passt de bal in één keer door. Mali rent richting de bal. Saraçi rent richting de bal. Mali is nu in balbezit. Mali haalt uit met een fantastische trap. Kotorri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kampjonet 35%, My Mind 65%.
kampjonet - My Mind 1:0