Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dejvi Enar fc
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Bejleri passt de bal in één keer door. Betaj kan de bal niet met de borst controleren. Betaj geeft een hoge lob. Mazreku rent richting de bal. Mazreku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mazreku verovert de bal door een tackle van achteren. Lama is nu in balbezit. Meidani onderschept slim de pass. Mazreku verovert de bal door een tackle van achteren. Mazreku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hashani met een sublieme pass. Betaj is nu in balbezit. Betaj passt de bal met de wreef. Lama is nu in balbezit. Lama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Albajrami heeft problemen om de bal te vangen. Mazreku onderschept slim de pass. Mazreku passt de bal zonder na te denken. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Murataj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betaj rent richting de bal. Murataj onderschept slim de pass. Murataj geeft een lange en hoge pass. Veliaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Berbatovci passt de bal zonder na te denken. Murataj is nu in balbezit. Murataj met een sublieme pass. Veliaj is nu in balbezit. Veliaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Deçolli met een harde bal richting middenveld. Betaj kopt de bal weg. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama draait met de bal, schiet en ... Pushka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dejvi - Enar fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dejvi 30%, Enar fc 70%.
dejvi - Enar fc 1:0

50e minuut.
Behari geeft de bal voor. Murataj rent richting de bal. Murataj probeert naar een medespeler te passen. Veliaj rent richting de bal. Veliaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dejvi - Enar fc 1:1

56e minuut.
Deçolli trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agoni met een snelle inworp. Albajrami rent richting de bal. Albajrami geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veliaj rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dejvi - Enar fc 1:2

59e minuut.
Lama probeert naar een medespeler te passen. Xholi rent richting de bal. Mazreku onderschept slim de pass. Mazreku haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dejvi - Enar fc 2:2

68e minuut.
Meidani rent richting de bal. Meidani passt de bal in één keer door. Betaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazreku is nu in balbezit. Mazreku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Xholi met een sublieme pass. Albajrami heeft problemen om de bal te vangen. Berbatovci met een sublieme pass. Mazreku is nu in balbezit. Mazreku haalt uit met een fantastische trap. Pushka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dejvi 33%, Enar fc 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dejvi - Enar fc 2:2