Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ani F.C xhonatan
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Prenkëpalaj is nu in balbezit. Maxharraj rent richting de bal. Prenkëpalaj onderschept slim de pass. Sejdiu is nu in balbezit. Sejdiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sejdiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saraqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraqi probeert naar een medespeler te passen. Prenkëpalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prenkëpalaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ymeri rent richting de bal. Bejko verovert de bal door een tackle van achteren. Bejko passt de bal zonder na te denken. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga draait met de bal, schiet en ... Jani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Prenkëpalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdiu rent richting de bal. Prenkëpalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdiu rent richting de bal. Sejdiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ani F.C - xhonatan 0:1

33e minuut.
Prenkëpalaj speelt de bal door. Londo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahiri begaat een overtreding. Tahiri krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bejko speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Tahiri de bal onder controle te krijgen. Nazimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prenkëpalaj verovert de bal door een tackle van achteren. Prenkëpalaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Prenkëpalaj verovert de bal door een tackle van achteren. Maxharraj verovert de bal door een tackle van achteren. Maxharraj passt de bal in één keer door. Ymeri is nu in balbezit. Ymeri haalt uit met een fantastische trap. Jani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ani F.C - xhonatan 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ani F.C 52%, xhonatan 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ani F.C - xhonatan 1:1

50e minuut.
Nazimi speelt de bal door. Tahiri rent richting de bal. Londo begaat een overtreding. Londo krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Saraqi kopt de bal weg. Alibali heeft problemen om de bal te vangen. Alibali met een sublieme pass. Saraqi is nu in balbezit. Saraqi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ani F.C 54%, xhonatan 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ani F.C - xhonatan 1:1