Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enar fc haqif
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Murataj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xholi komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Boletini rent richting de bal. Behari onderschept slim de pass. Behari passt de bal met de wreef. Veliaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kalaj verovert de bal door een tackle van achteren. Kalaj passt de bal in één keer door. Kuraja is nu in balbezit. Kuraja geeft een hoge lob. Kalaj is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ajvazi neemt de hoekschop. De bal rolt over de achterlijn. Peraj trapt de bal weg. Shera geeft een hoge lob. Kuraja kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalaj bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Enar fc - haqif 0:1

38e minuut.
Malindi onderschept slim de pass. Malindi geeft de bal voor. Kalaj is nu in balbezit. Kalaj haalt uit met een fantastische trap. Pushka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enar fc - haqif 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enar fc 56%, haqif 44%.
Enar fc - haqif 0:2

47e minuut.
Meidani speelt de bal door. Xholi is nu in balbezit. Boletini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boletini krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Xhemalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhemalaj met een sublieme pass. Behari is nu in balbezit. Behari draait met de bal, schiet en ... Marashi heeft problemen om de bal te vangen. Hagopian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Malindi is nu in balbezit. Malindi passt de bal met de wreef. Kalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enar fc - haqif 0:3

82e minuut.
Shosholli verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Shera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shera met een sublieme pass. Kalaj rent richting de bal. Kalaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enar fc 51%, haqif 49%.
Enar fc - haqif 0:3