Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haqif Enar fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kalaj rent richting de bal. Prošek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaj verovert de bal door een tackle van achteren. Kalaj draait met de bal, schiet en ... Murataj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
haqif - Enar fc 1:0

12e minuut.
Murataj is nu in balbezit. Murataj speelt de bal door. Veliaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliaj schiet op doel. Na een snelle pass probeert Behari de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Canaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaj geeft een lange en hoge pass. Marashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliaj onderschept slim de pass. Veliaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Klungelig pakt Ajvazi de bal. Meidani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ajvazi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shera met een snel genomen vrije trap. Daar is Canaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalaj rent richting de bal. Kalaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Prošek trapt de bal weg. Shera is nu in balbezit. Shera geeft een hoge lob. Kalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kuraja kopt de bal weg. Xhemalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhemalaj speelt de bal door. Behari heeft problemen om de bal te vangen. Behari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haqif 53%, Enar fc 47%.
haqif - Enar fc 1:0

52e minuut.
Behari bereikt de bal nog maar net als eerste. Behari probeert naar een medespeler te passen. Xhemalaj speelt de bal door. Veliaj is nu in balbezit. Veliaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Daar is Xholi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malindi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malindi passt de bal in één keer door. Behari is nu in balbezit. Behari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Canaj met een snelle inworp. Agoni rent richting de bal. Turkeshi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Agoni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Agoni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Arllati bereikt de bal nog maar net als eerste. Xholi rent richting de bal. Arllati begaat een overtreding. Xholi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Xholi kan niet meer verder spelen. Albajrami komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Murataj geeft een lange en hoge pass. Agoni krijgt zijn hoofd ertegen. Shosholli probeert de bal met de borst te controleren. Veliaj is nu in balbezit. Veliaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
haqif - Enar fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haqif 53%, Enar fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
haqif - Enar fc 1:1