Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dejvi FC.Trepca
Normal Tactiek tactic3
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Zguro rent richting de bal. Kapllani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro onderschept slim de pass. Saraçi is nu in balbezit. Saraçi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Betaj passt de bal met de wreef. Paloka is nu in balbezit. Paloka passt de bal zonder na te denken. Mazreku is nu in balbezit. Mazreku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Prishtina geeft een lange en hoge pass. Paloka bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloka passt de bal zonder na te denken. Daar is Lama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lama heeft problemen om de bal te vangen. Mazreku is nu in balbezit. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazreku rent richting de bal. Mazreku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Saraçi verovert de bal door een tackle van achteren. Saraçi speelt de bal door. Zguro rent richting de bal. Zguro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kapllani de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hashani geeft de bal voor. Prishtina kopt de bal weg. Daar is Mazreku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraçi rent richting de bal. Saraçi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Brojka trapt de bal weg van het doel. Bajraktari kopt de bal weg. Mazreku bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama rent richting de bal. Lama haalt uit met een fantastische trap. Brojka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Betaj rent richting de bal. Betaj speelt de bal door. Mazreku is nu in balbezit. Mazreku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dejvi - FC.Trepca 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dejvi 56%, FC.Trepca 44%.
dejvi - FC.Trepca 1:0

49e minuut.
Berbatovci rent richting de bal. Berbatovci passt de bal met de wreef. Betaj geeft de bal voor. Bejleri geeft een lange en hoge pass. Lama springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zguro rent richting de bal. Llambi verovert de bal door een tackle van achteren. Llambi passt de bal in één keer door. Lama rent richting de bal. Lama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Muriqi is nu in balbezit. Hashani onderschept slim de pass. Hashani geeft een lange en hoge pass. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Berbatovci geeft een lange en hoge pass. Paloka kopt de bal weg. Klungelig pakt Palokaj de bal. Lama is nu in balbezit. Lama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dejvi 52%, FC.Trepca 48%.
dejvi - FC.Trepca 1:0