Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ani F.C My Mind
Normal Tactiek 532
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Boga verovert de bal door een tackle van achteren. Boga geeft de bal voor. Coinac rent richting de bal. Pruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruthi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Nazimi probeert naar een medespeler te passen. Grazdani geeft de bal voor. Daar is Liko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhulali is nu in balbezit. Zhulali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Inworp. Coinac met een snelle inworp. Butka rent richting de bal. Butka geeft de bal voor. Nera springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Brando geeft een hoge lob. Pruthi is nu in balbezit. Pruthi met een sublieme pass. Daar is Ymeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ymeri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tahiri rent richting de bal. Butka bereikt de bal nog maar net als eerste. Butka passt de bal met de wreef. Daar is Zhulali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhulali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ani F.C - My Mind 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ani F.C 47%, My Mind 53%.
Ani F.C - My Mind 0:1

51e minuut.
Tahiri geeft de bal voor. Latifi kopt de bal weg. Kulina heeft problemen om de bal te vangen. Ymeri is nu in balbezit. Ymeri schiet op doel. Kotorri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kotorri probeert naar een medespeler te passen. Geci kopt de bal weg. Brando probeert de bal aan de voet te houden. Nera rent richting de bal. Nera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ceka geeft de bal voor. Tahiri kopt de bal weg. Geci is nu in balbezit. Geci draait met de bal, schiet en ... Sekiraqa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ani F.C - My Mind 0:2

89e minuut.
Geci controleert de bal met de borst. Geci probeert naar een medespeler te passen. Nera is nu in balbezit. Nera schiet op doel. Sekiraqa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ani F.C - My Mind 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ani F.C 45%, My Mind 55%.
Ani F.C - My Mind 0:3