Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
My Mind Ani F.C
532 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Grazdani met een sublieme pass. Liko is nu in balbezit. Geci rent richting de bal. Zhulali rent richting de bal. Zhulali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Grazdani kopt de bal weg. Geci heeft problemen om de bal te vangen. Šeme schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šeme is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Boga rent richting de bal. Boga passt de bal zonder na te denken. Ymeri is nu in balbezit. Ymeri draait met de bal, schiet en ... Kotorri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
My Mind - Ani F.C 0:1

24e minuut.
Brando bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretashi verovert de bal door een tackle van achteren. Ceka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ceka krijgt een gele kaart. Pretashi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Geci komt bij de bal en schiet. Sekiraqa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
My Mind - Ani F.C 1:1

25e minuut.
Zhulali onderschept slim de pass. Zhulali geeft een lange en hoge pass. Daar is Liko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pretashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
My Mind - Ani F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Mind 36%, Ani F.C 64%.
My Mind - Ani F.C 2:1

50e minuut.
Kotorri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kashuri met de inworp. Boga is nu in balbezit. Boga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kulina rent richting de bal. Kashuri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kulina. Kulina krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Zymberi met de inworp. Geci probeert de bal met de borst te controleren. Ceka is nu in balbezit. Geci verovert de bal door een tackle van achteren. Geci geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Geci passt de bal in één keer door. Pretashi is nu in balbezit. Pretashi passt de bal in één keer door. Zhulali rent richting de bal. Zhulali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Mind - Ani F.C 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Mind 28%, Ani F.C 72%.
My Mind - Ani F.C 3:1