Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haqif kampjonet
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


29e minuut.
Shera is nu in balbezit. Shera geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bardulla de bal onder controle te krijgen. Kalaj rent richting de bal. Kalaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haqif 47%, kampjonet 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
haqif - kampjonet 0:0

46e minuut.
Daar is Saraçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraçi passt de bal zonder na te denken. Panidha rent richting de bal. Kalaj is nu in balbezit. Kalaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ajvazi passt de bal zonder na te denken. Boletini rent richting de bal. Gjergji maakt een afschuwelijke overtreding. Gjergji krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Boletini is nu in balbezit. Boletini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haxhia met een snelle inworp. Shpata geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Panidha is nu in balbezit. Panidha passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Pipa de bal onder controle te krijgen. Arllati is nu in balbezit. Arllati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Saraçi de bal. Shera is nu in balbezit. Saraçi verovert de bal door een tackle van achteren. Shpata bereikt de bal nog maar net als eerste. Shpata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
haqif - kampjonet 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haqif 57%, kampjonet 43%.
haqif - kampjonet 0:1