Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enar fc xhonatan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Shaipi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prenkëpalaj is nu in balbezit. Shaipi maakt een afschuwelijke overtreding. Shaipi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Prenkëpalaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alibali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meidani kopt de bal weg. Brando probeert de bal aan de voet te houden. Behari is nu in balbezit. Behari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Prenkëpalaj probeert naar een medespeler te passen. Sejdiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Peraj de bal onder controle te krijgen. Murataj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enar fc - xhonatan 0:1

15e minuut.
Brando heeft problemen om de bal te vangen. Behari is nu in balbezit. Veliaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Behari is nu in balbezit. Behari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enar fc - xhonatan 1:1

18e minuut.
Alibali bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliaj onderschept slim de pass. Behari rent richting de bal. Veliaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliaj haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Kraja speelt de bal door. Sejdiu is nu in balbezit. Xhemalaj rent richting de bal. Sejdiu onderschept slim de pass. Sejdiu draait met de bal, schiet en ... Murataj bokst de bal weg.

30e minuut.
Daar is Canaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saraqi met de inworp. Prenkëpalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prenkëpalaj schiet op doel. Murataj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Enar fc - xhonatan 1:2

42e minuut.
Prošek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saraqi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prenkëpalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prenkëpalaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enar fc 39%, xhonatan 61%.
Enar fc - xhonatan 1:2

57e minuut.
Meidani met een sublieme pass. Bejko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xholi. Xholi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Brando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xholi is nu in balbezit. Xholi passt de bal zonder na te denken. Veliaj rent richting de bal. Veliaj draait met de bal, schiet en ... Jani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Veliaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Brando rent richting de bal. Veliaj onderschept slim de pass. Veliaj draait met de bal, schiet en ... Thika probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Xholi zal de hoekschop nemen. Agoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Alibali onderschept slim de pass. Alibali probeert naar een medespeler te passen. Sejdiu rent richting de bal. Sejdiu haalt uit met een fantastische trap. Murataj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enar fc 53%, xhonatan 47%.
Enar fc - xhonatan 1:2