Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shiperi Misin Fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Rugova geeft een lange en hoge pass. Bellopoja met een sublieme pass. Pashallari heeft problemen om de bal te vangen. Jashari is nu in balbezit. Jashari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Zelinka speelt de bal door. Daar is Papuçiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teliti rent richting de bal. Pretashi onderschept slim de pass. Pretashi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vuthaj passt de bal in één keer door. Molika rent richting de bal. Molika geeft een hoge lob. Hashani rent richting de bal. Hashani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shiperi - Misin Fc 1:0

27e minuut.
Molika met een harde bal richting middenveld. Gjikokaj kopt de bal weg. Pashallari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hashani rent richting de bal. Hashani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zotaj met de inworp. Zelinka rent richting de bal. Zelinka met een sublieme pass. Pretashi is nu in balbezit. Pretashi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shiperi 47%, Misin Fc 53%.
shiperi - Misin Fc 1:0

49e minuut.
Molika geeft een hoge lob. Ahmetaj is nu in balbezit. Zotaj begaat een overtreding. Ahmetaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Ahmetaj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
shiperi - Misin Fc 2:0

72e minuut.
Papuçiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pretashi rent richting de bal. Fusha rent richting de bal. Pretashi verovert de bal door een tackle van achteren. Pretashi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shiperi 46%, Misin Fc 54%.
shiperi - Misin Fc 2:0