Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gostima fc ardian
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


13e minuut.
Muzaku probeert naar een medespeler te passen. Pacolli rent richting de bal. Pacolli probeert naar een medespeler te passen. Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sekiraqa heeft problemen om de bal te vangen. Pacolli is nu in balbezit. Shaipi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shaipi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pacolli is nu in balbezit. Meço rent richting de bal. Pacolli begaat een overtreding. Pacolli krijgt een gele kaart. Meço is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shaipi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Domi bokst de bal weg.

42e minuut.
Lala verovert de bal door een tackle van achteren. Nuhiu rent richting de bal. Lala verovert de bal door een tackle van achteren. Muzaku is nu in balbezit. Muzaku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gostima fc 41%, ardian 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gostima fc - ardian 0:0

53e minuut.
Shaipi met een sublieme pass. Selmanaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Alia is nu in balbezit. Sekiraqa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekiraqa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kuqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardhi speelt de bal door. Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Liko bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gostima fc 53%, ardian 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gostima fc - ardian 0:0