Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vjaldo gostima fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


32e minuut.
Deçolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica speelt de bal door. Klungelig pakt Gërmizaj de bal. Lala rent richting de bal. Lala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vjaldo - gostima fc 0:1

44e minuut.
Jahiu probeert de bal aan de voet te houden. Gërmizaj is nu in balbezit. Lala onderschept slim de pass. Lala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vjaldo - gostima fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vjaldo 63%, gostima fc 37%.
vjaldo - gostima fc 0:2

53e minuut.
Daar is Muzaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brozi passt de bal in één keer door. Gozhita is nu in balbezit. Gozhita haalt uit met een fantastische trap. Kapllani bokst de bal weg.

59e minuut.
Gërmizaj rent richting de bal. Gërmizaj geeft een hoge lob. Mahmudi speelt de bal door. Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kapllani trapt de bal weg. Ngjeci is nu in balbezit. Ngjeci passt de bal zonder na te denken. Galica rent richting de bal. Galica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gërmizaj rent richting de bal. Gërmizaj probeert naar een medespeler te passen. Galica probeert naar een medespeler te passen. Çunaku rent richting de bal. Çunaku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Deçolli passt de bal met de wreef. Krashi geeft een hoge lob. Mahmudi is nu in balbezit. Çunaku rent richting de bal. Çunaku schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vjaldo 37%, gostima fc 63%.
vjaldo - gostima fc 0:2